The Spirit Animal Oracle-Colette Baron Reid

289,00 kr
På lager
SKU
OK11001
Ingen

The Spirit Animal Oracle af Colette Baron-Reid

Internationalt anerkendte åndelige lærer og forfatter Colette Baron-Reid har lavet dette flotte kortsæt med 68 kort. Det er interaktive samtaler med "Spirit" baseret på de arketypiske energier fra de levende væsener, vi deler vores planet med - kortene hjælper os med at forbinde os til dem, som hellige lærere, helbredere og allierede . 

De ånder, der er bosiddende i den naturlige verden, har meget at dele, og hemmelighederne i deres glemte sprog er nu tilgængelige for dig gennem Spirit Animal Oracle. De opfordrer os til at genfinde vores indre sandhed - at vi er fælles i Ånden, forbundet med alle levende ting på denne jord i en samlet bevidsthed.  Ved at trække et kort kan du få del i denne visdom og bedre navigere i dit liv, overkomme forhindringer og  tune ind på dit uendelige potentiale.

Kortene i dette smukt illustrerede sæt repræsentere ånden fra forskellige dyr, insekter, fisk og fugle. Hvert dyr har en transcendent arketypisk symbolik, en universel betydning, der indeholder et budskab om en dyb og vedvarende sandhed. Med vejledning fra intuitiv mester og orakelekspert Colette Baron-Reid kan du nu forbinde dig med Spirit så I sammen kan skabe en virkelighed og tjene verden.