Handelsbetingelser 

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge. 

E-Markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du selv udtrykkeligt har tilmeldt dig hertil. 

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du altid afmelde dig igen.

Generelle oplysninger

Krystal Butikken I/S

CVR 31556155

Gammelhavn 1,kld.tv

7100 Vejle

e-mail: kontakt@krystalbutikken.dk 

tlf. 2196 0809

Betaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken krystalbutikken.dk eller andre har mulighed for at læse dataerne og de gemmes ikke i en cookie.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra krystalbutikken.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet. Alle priser er opgivet i Danske kroner

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Danske og udenlandske kreditkort såsom Dankort/VISA/Mastercard  

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller 2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

VISA
MasterCard

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Bestilling 

Du kan bestille varer fra krystalbutikken.dk via vores internetbutik eller kontakte os pr telefon 21960809 du er også velkommen til at besøge os i butikken Gammelhavn 1,kld.tv,7100 Vejle

Alle priser på websitet er angivet inklusiv moms, afgifter og told m.m.

Når du bestiller varer via vores website skal du være opmærksom på:
1. Find den/de varer du ønsker og læg det ønskede antal i ”kurven” ved at klikke på ”Bestil”.

 

2. Når du er færdig med at handle trykker du på kurven. Her kan du rette antallet af de bestilte varer eller slette noget du fortryder - eller du kan gå direkte til ” Til Kassen” og afgive din bestilling – når du har læst vore betingelser skal du huske at sætte flueben ved ”

Jeg har læst og accepterer Handels Betingelser” ellers kan du ikke klikke på ” Afgiv Bestilling” for at gå til betaling

Aftaleindgåelse

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen. 

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 

 

Levering

Leveringen sker 3-6 arbejdsdage efter, at vi modtager bestillingen fra webshoppen. Vi sender en mail, når varen sendes herfra. Såfremt varen er i restordre – vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

Vi gør opmærk på at hvis du bestiller din varer til levering i en pakkeshop/boks - så skal du være opmærksom på at hvis shoppen/boksen er overfyldt så leveres pakken til nærmeste pakkeshop. Vil du undgå dette anbefales det at bestille til din privat adresse - men det er vigtig du er hjemme da du ellers risikere at den leveres til nærmeste pakkeshop med samme regler er den overfyldt leveres til nærmeste pakkeshop herefter.


Leveringsformer

Afhentning i butikken (Gammelhavn 1, kl. tv. 7100 Vejle. Tirs: 12-17, Lør: 10-13)                        

Priser efter gældende takster. Taksterne kan til enhver tid ses på websiden, inden du afgiver en ordre

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@krystalbutikken.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres. Bemærk, vi fratrækker det beløb, det koster at varen returneres til os. 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du blive kontaktet pr mail, når vi har modtaget varen, så du kan få oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

  

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Krystal Butikken

Gammelhavn 1,kld.tv

7100 Vejle

e-mail: kontakt@krystalbutikken.dk

tlf. 2196 0809

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Krystal Butikken

Gammelhavn 1,kld.tv.

7100 Vejle

e-mail: kontakt@krystalbutikken.dk

tlf. 2196 0809

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Har du sendt en vare ind til reklamation, vil du blive kontaktet pr mail, når vi har modtaget varen, så du kan få oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Krystal Butikken I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige er Krystal Butikken I/S.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@krystalbutikken.dk 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@krystalbutikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 04. maj 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Krystal Butikken

Gammelhavn 1,kld.tv

7100 Vejle

e-mail: kontakt@krystalbutikken.dk

tlf. 2196 0809

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)