Larimar vedhæng - med øse

298,00 kr
På lager
SKU
Avsmy992-ma

Larimar vedhæng - med øse

Varierer i forhold til billedet.

Størrelse 18 - 22 mm

Betydning Larimar

Det er en sten, som virker i forhold til, hvilket spirituelt niveau, man er på. Er man ikke så langt, vil det, man får ind, når man arbejder med stenen, passe til det, man står overfor at skulle lære. Er man langt, er larimar en krævende sten at arbejde med, for den kræver meget af den, som bærer den eller mediterer med den på de lidt højere niveauer.

Den kan i de rette hænder, være med til at udvide din bevidsthed, og dermed vise, hvor mange og varierede mulighederne i ens spirituelle arbejde er. Det er en udmærket sten at bruge, uanset hvilket niveau man arbejder på, da stenen tilpasser sig niveauet, så man i princippet ikke kan komme galt af sted med den. Men lige som den kræver meget at den, som arbejder med den, forlanger den også, at man arbejder med rene linier!

Kan man ikke overholde etikken omkring arbejdet med krystaller og kun bruge den i lysets tjeneste, vil det ramme en hårdt, når energien vender tilbage. Og her får man altså ingen advarsler! Det er en sten, som man kun skal arbejde med, hvis man er klar over, hvad man vil med den – det er absolut ikke en sten, man skal gå med for ”at prøve at se, hvad den kan”. Chakraer: Pineal og krone