Hel Kortene - Karin von Daler - danske kort

299,00 kr
På lager
SKU
fo18333

Hel Kortene - Karin von Daler

Danske kort - smukt design - Et sæt med 28 kort og guidebog på 146 sider.

Karin von daler skriver

Kreativ, ur-feminin, naturlig selvheling til din hverdag
Hvis du føler dig strandet, brugt op eller knækket, har du måske glemt kreativiteten, din sjæls egen sang.
Kom med og stå om det kreative bål sammen med engle, hekse og filosoffer. Svøm gennem turkist vand i californiske kløfter, syng under månen i skoven og mediter på bølger, der slår mod en sydfynsk strand, mens du digter sammen med en indisk mystiker-prinsesse.
 
HEL-kortene viser dig vejen, så du tør folde dig ud - og finder guldet i dig selv.
På få minutter inspirerer de dig klart, klogt og hjertevarmt til at nære dit kreative flow og give dig selv den kærlige opmærksomhed, du længes efter.
 
HEL-kortene giver dig kreative, holistiske veje til at hele din krop, sjæl, sind og ånd.

Bag på kortene står

"Hvis du føler dig strandet, brugt op eller knækket, har du du måske glemt kreativiteten, din sjæls egen sang. HEL-kortene viser dig vejen, så du tør folde dig ud - og finder guldet i dig selv. På få minutter inspirerer de dig klart, klogt og hjertevarmt til at nære dit kreative flow og give dig selv den kærlige opmærksomhed, du længes efter i hverdagen.

De 76 enkle og inspirerende billeder, fortællinger, ritualer og visdomsord fra hele verden viser dig vejen til din egen visdom og livsvej. Kortene handler om at fare vild, om at søge og finde og om at gå igennem mørket for at komme ud i lyset og finde dig selv. De viser dig, hvordan kreativiteten, din iboende skabekraft, kan hjælpe dig netop med det.

HEL-kortene er lige dele kreativitet, kunst, litteratur, autobiografi, selvhjælp, kunstterapi, naturterapi, shamanisme, psykologi, videnskab, leg, mystik og spiritualitet - langtidskogt i en stor heksegryde til en fin, overskuelig æske, du kan have med i tasken og bruge i hverdagen.  

Få dine HEL-kort og kom med og stå om det kreative bål sammen med engle, hekse og filosoffer. Svøm gennem turkist vand i californiske kløfter, syng under månen i skoven og meditér på bølger, der slår mod en sydfynsk strand, mens du digter med en indisk mystiker-prinsesse.

Forskning viser, at du skaber ny veje i din hjerne ved at åbne for din kreativitet - og ældgammel visdom fortæller, at det samme sker i din sjæl. HEL-kortene kombinerer tænkning og videnskab med kunst og spiritualitet og tager dig på en kaleidoskopisk og kærlig rejse hjem til dig selv.

Velkommen til HEL-kortene - den kærlige og kreative gave til dig selv eller en god veninde!"