Jaspis Drageblod

20,00 kr
På lager
SKU
MKry109
Ingen

Jaspis Drageblod 

Stenen kaldes også Afrikas Oase eller Epidot jaspis

Stenen kommer fra Sydafrika og indeholder bl.a. epidot og rød jaspis og det er sikkert derfor den har fået så mange forskellige navne igennem årene.

Stenen er fantastisk spændene og indeholder alt mellem himmel og jord. Hvad, den viser dig, er afhængig af, hvad du kan rumme. Stenen er god at vokse med. Kik på den og se, hvad du kan finde.

Mediter evt. på det du ser eller forestil dig, at du går ind i stenen og gå så på opdagelse i dit eget indre ved hjælp af stenen. Den er rigtig god til spirituel vækst og udvikling af enhver art.

Den hjælper dig med at se dig selv, som den du i virkeligheden er. Den er god til at give dig et energi løft - man kunne også sige en energi tuning og det kan f.eks. være rensning af auraen eller at tune dit energi system i chakraerne eller det kunne også være kundalinie energien den løfter. Men fælles for det hele er, at uanset, hvor den hjælper på dit energi system, så løfter den dig op, så alt negativitet bliver rystet af systemet og du igen kan se klart og være den, du er.