Divine Directions

119,00 kr
På lager
SKU
En014737
Ingen

Guddommelig Vejledning - orakel kort på engelsk

Devine Directions. Dette smukke sæt med 40 inspirerende kort kan give dig de enkle, direkte svar, du har brug for til at guide dig igennem eventuelle forhindringer i livet. Kald på  dine guider og engle for at hjælpe dig med at bruge kortene i kærlighed og lys til din fordel. Bed om, at du får klare og præcise oplysninger hver gang du vælger et kort. Når du er klar, trækker du et kort og takker dine guider for deres hjælp.

Divine Directions orakel kort - engelsk

Gudommelig Vejledning'

Om Divine Directions:

Dette smukke sæt med 40 inspirerende kort kan give dig de enkle, direkte svar, du har brug for til at guide dig igennem eventuelle forhindringer i livet. Kald på  dine guider og engle for at hjælpe dig med at bruge kortene i kærlighed og lys til din fordel. Bed om, at du får klare og præcise oplysninger hver gang du vælger et kort. Når du er klar, trækker du et kort og takker dine guider for deres hjælp.


Disse kort er en visuel påmindelse eller et værktøj, der hjælper dig med at fokusere din hensigt på, hvad du ønsker af universet. Guddommelige Retninger er kraftige kort som giver nyttig hjælp og klar inspiration fra universet som hjælper dig med at styre dig den rigtige vej.
Dette mini sæt kommer i en æske med magnetisk lukning.

Kortene er på engelsk

Størrelse ca 5 x 10 cm