Regnbue Geode - brun

25,00 kr
På lager
SKU
Kry427
Ingen

Regnbue Geode

Regnbue Geode brun er indfarvet.Regnbue Geoder fås i forskellige farver og de er meget spændende at kigge på. Der er farvespil og de glimter, når man vender og drejer dem.

Du ligesom drages af stenen og dens farver. Den hjælper med at genoprette dit energisystem – alt, hvad der har gemt sig i dit aurasystem, healer og renser den. Så det er en krystal, der er ekstra god at have på sig eller at sidde med, når andre er negative eller er lave i deres energi. Du ryger ikke så nemt med, når du har en Regnbue Geode på dig.

Driller tingene eller synes du ikke det går helt efter planen, så husk at bruge geoden. Den er god til at genoprette dine energier, derfor hjælper den dig med din indre fred, balance og harmoni. Mange vil også sige, at den giver dig positive energier. Den løfter dig op i energi niveau.

Den er f.eks. også god, når du skal arbejde på forskellige spirituelle niveauer. Her hjælper den dig med overgangene. Arbejder du f.eks. med handicappede, autister eller andre, der har svært ved at se fremad og være positive, så er stenen ekstra god til at hjælpe dig, så du bevarer dine energier og får overblikket til at gøre det rigtige. 

Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Dette website anvender Cookies.
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og til besøgsstatistik. Læs mere her.
x