Only Dreams-Carsten Rosenlund

149,00 kr
På lager
SKU
CD0145

Only Dreams- Carsten Rosenlund

Engang imellem hører man et stykke musik, som gør, at man må stoppe op, sætte sig ned og bare lytte efter. En fortryllende musikalsk verden, hvor hver eneste tone inviterer til, at man bliver siddende og lytter. Hvor man indfanges af musikkens skønhed og komponistens opfindsomhed. Overraskes over de små detaljer i musikken. Betages af de smukke billeder, som musikken fremklader for det indre blik. Og man ved med sig selv, at man her har fundet en CD, som man vil kunne lytte til igen og igen og for hver gennemlytning finde nye smukke detaljer og oplevelser i musikken.

Det var den oplevelse, som vi havde første gang, vi hørte Carsten Rosenlunds album 'Only Dreams'. Hvis du er blandt de mange tusinder, som har glædet sig over Carsten Rosenlunds første keltiske CDer 'She Moved Through the Fair' og 'Homelands', så kan du roligt glæde dig til dette album. Carsten Rosenlund har gjort det igen! Og bedre end nogensinde...

KATEGORI - Afslappende

INSTRUMENTER: Irish whistle, low whistle, guitar, recorder, keyboards, synthesizer, accordeon, violin & Irish Celtic harp.

9 Musikstykker - Total spilletid 67:28